Milk Gallery

Milk Gallery. Small Studiogallery of Contemporary Art Downtown Cluj

Services Provided

  • Visual Identity
  • Naming and Concept

Iată într-un secol nou și un alt mileniu și în vremuri tumultoase este nevoie de multe impulsuri, ocazii și situații prin care viața artistică, altă dată protejată în rezervații autarhice, să se implice în vizibilitatea extinsă a vieții social-culturale.

Deschiderea Galeriei Milk considerăm că face parte dintr-o astfel de faptă, care conjugă intimitatea și tainele alchimice ale atelierului cu expunerea curajoasă înspre public și înspre orizontul larg al întâmplărilor din spațiul social-cultural.

Aici, la Galeria Milk, cei care au generat-o și îi sunt patroni fizici și spirituali oferă un generos spațiu pentru creație și dezbateri tuturor generațiilor de artiști ce simt și cred că pot trăi și înfăptui împreună. La sărbătoarea inaugurării, să fie cât mai împlinită, ea se deschide cu o expoziție-manifest a celor patru ctitori: Leonte Gabriella, Makkai Bence, Szén András și Zöld Levente. O expoziție-manifest ce se arată a fi atât un exercițiu calificat și responsabil de alăturare la discursurile și dezbaterile din artele vizuale contemporane, cât și o dăruire de oglinzi a ceea ce simt și fac cei patru inițiatori ai galeriei atunci când trăiesc ca și artiști, este ceea ce remarcă unul din împătimiții artei, respectiv G+G / Dorel Găină.

(Dorel Găină la deschiderea Milk Gallery)

About the Gallery

De ce Milk?

După o explorare a posibilităților și a denumirilor pornite de la conceptul galeriei de studio, adică acordarea pereților albi de către Vizualitas Studio precum și dorința fondatorilor de a alimenta continuu comunitatea de artiști cu impulsuri noi, schimburi de idei și posibilități de socializare fizică între diverși artiști și generații, am ajuns la Milk. Laptele ca și esența dezvoltării la început de drum al organismelor vii.

Goals

Milk! Gallery aims to provide opportunity for young and elder artists as well to introduce themselves. The gallery can accommodate small-format and small amount of artistic works. The purpose of the gallery is to present artists of different styles and generations to the audience and to one another, thereby creating both a physical and mental platform that facilitates organic and real relationships among them.

20+ ani experiență în domeniu
graphic design în Cluj-Napoca

2 specialiști

25+ clienți în
5+ ani de activitate 

Clienți din domeniul:

Beauty, interior design, home&deco, art

Puncte forte

Capacitatea de a recunoaște dacă primează strategia sau implementarea. Construcția unui brand începe cu implementarea.

Servicii:

Branding strategic, comunicare vizuală, graphic design, consultanță în branding.
Dar cel mai important: implementare.